ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі окупанти поранили двох українських військових

Наталя Дуляба

|

Протягом середи, 22 вересня, збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів двоє українських захисників отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

Так, минулої доби окупанти 12 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових поблизу Світлодарська, Павлополя, Водяного, Зайцевого, Новотошківського та Причепилівки.

При цьому російські найманці двічі використовували заборонене Мінськими домовленостями озброєння, великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Внаслідок ворожих обстрілів двоє наших військовослужбовців отримали вогнепальні поранення. Їм надали невідкладну домедичну допомогу та евакуювали до шпиталю. Стан здоров’я воїнів є задовільний.

«Українські захисники вели активну оборону та подавляли вогневі засоби противника, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння. Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними», – кажуть у штабі ООС.

Від початку доби 23 вересня на Донбасі тихо. Підрозділи Об’єднаних сил і надалі контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *