Мешканка Львівщини, яка жорстоко вбила трьох людей, отримала довічний термін

Аліса Белей

|

Суд засудив до довічного ув’язнення 53-річну мешканку Львівщини. Зловмисниця у 2015 році жорстоко вбила трьох людей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики прокуратури Львівщини.

Встановлено, що у грудні 2015 року жінка в гостях у 28-річної мешканки Львівщини розпивала алкогольні напої. Коли остання вийшла з будинку, її 8-річна донька зробила зауваження гості про вживання спиртних напоїв. Після цих слів зловмисниця завдавала їй ударів залізним масляним обігрівачем. Внаслідок яких дитина померла.

Після повернення господині дому жінка вирішила вбити і її тим же обігрівачем, після чого залізними вилами двічі проткнула голову 28-річної жінки.

Наступного ранку, зловмисниця повернулася на місце інциденту, щоб пересвідчитися у смерті своїх жертв. Засумнівавшись у смерті дівчинки, вона завдала їй множинні удари у шию ножем.

Покидаючи будинок, вбивця помітила 70-річну сусідку, яка спостерігала за нею через дорогу. Жінка вирішила вбити свідка злочину. Взявши цеглину з подвір’я потерпілих, вона пішла до будинку сусідки, та била її цеглою по голові доки старенька не померла.

53-річну жінку обвинувачували у вчинені умисних вбивств (п. 1 ч. 2 ст. 115, п. 2 ч. 2 ст. 115, п. 9 ч. 2 ст. 115 КК України). Суд визнав її винною та призначив найвищу міру покарання – довічне позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *