ОСТАННІ НОВИНИ

Як у Львові відзначатимуть Всесвітній день туризму

Ольга Денисяка

|

27 вересня святкують Всесвітній день туризму. З цієї нагоди львівські музеї, екскурсоводи і туристичні компанії підготували святкові пропозиції для туристів, гостей міста і його мешканців. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Цього року програма святкування Всесвітнього дня туризму у Львові охоплює 26 і 27 вересня – неділю і понеділок.

«До Всесвітнього дня туризму музеї влаштовують години вільного входу, також, буде можливість у певні години безкоштовно піднятися на вежу Ратуші, екскурсоводи, туристичні компанії і музеї безкоштовно або зі знижкою проведуть квести та екскурсії, а у Центрах туристичної інформації серед гостей міста шляхом вікторини будуть розіграні цікаві подарунки. Крім цього, на фейсбук-сторінці Lviv.Travel до Дня туризму розігрується проживання у готелі, Lviv city card та кава із сувенірними горнятками», – розповідає Галина Гриник, в.о. начальника управління туризму.

Організатори зазначають, що всі заходи відбуватимуться з дотриманням карантинних вимог, в тому числі кількість учасників у екскурсійних групах буде не більше 20 осіб.

Щоб взяти участь у квестах та екскурсіях потрібно зареєструватись за вказаними у програмі номерами телефонів.

Програма до Всесвітнього дня туризму у Львові – за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *