ОСТАННІ НОВИНИ

У церкву на Збоїща привезли Зарваницьку ікону Матері Божої

Наталя Дуляба

|

Львів’ян кличуть помолитися перед Зарваницькою іконою Матері Божої, яку привезли у церкву святих мучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Чудотворну ікону Зарваницької Божої Матері привезли у неділю, 19 вересня, до церкви святих мучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, що на вул. вул. Віри, Надії, Любові, 10.

Святиня перебуватиме у храмі до неділі, 26 вересня, тому вірян кличуть до молитви. Доступ до ікони є доступний щодня з 08:00 до 19:00 год. Також о 18:00 год. кожного дня відбувається спільна молитва.

Зазначимо, що Зарваницька ікона Божої Матері є відомою святинею, яка датується серединою XVII століття. Її вважають чудотворною, адже лише протягом останніх років на Львівщині медики зафіксували 36 зцілень після молитви перед цією іконою. Перед образом молилися два Святіші Отці – Іван Павло ІІ, коли перебував в Україні, та Папа Франциск у Ватикані.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *