ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині за 7,8 млн євро відкрили новий завод

Вероніка Рой

|

У селі Хильчиці, що в Золочівському районі, відкрився новий сучасний завод «Коудайс Україна». Він спеціалізуватиметься на виробництві мінерально-вітамінних добавок для сільськогосподарських тварин. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Представлений новий завод в Україні входить до групи компаній «Коудайс» (Нідерланди) – світового виробника кормів, преміксів та концентратів для свійських тварин та птиці, загальною  кількість понад 90 заводів у 60 країнах світу.

«Передові технології виробництва дозволять продукції бути конкурентоспроможною на вітчизняному ринку та допоможуть завоювати позиції на світовому. Переконаний, що це далеко не останній успішний проєкт на Львівщині», – сказав перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.

Новий завод «Коудайс Україна» – це 8 поверхів новітнього спеціалізованого обладнання від провідних компаній світу, автоматизовані системи керування, автоматична лінія пакування та навіть роботизована техніка.

Продукція підприємства дозволяє суттєво збільшити конвертованість рослинних кормів у якісну м’ясну продукцію.

Будівництво заводу розпочали в 2020 році. Його потужність – 1500 тис. тонн в місяць. Сума інвестицій склала – 7,8 млн євро.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *