ОСТАННІ НОВИНИ

Швед вербував львів’янок у сексуальне рабство

Андрій Котенський

|

У Львові затримали громадянина Швеції, який вербував дівчат для сексуальної експлуатації за кордоном. Жертвами чоловіка стало чотири молоді українки. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними правоохоронців, 52-річного громадянина Королівства Швеції викрили на вербуванні громадян України для сексуальної експлуатації.

«У вересні цього року чоловік прибув на територію України з метою пошуку дівчат молодого віку, які перебувають у скрутному матеріальному становищі, для їх вербування до надання послуг сексуального характеру на території Королівства Швеції. Таким чином затриманому вдалося завербувати уже четверо громадянок України», – йдеться у повідомленні.

Зловмисника було затримано після вербування нової жертви. Наразі тривають першочергові слідчі дії, вирішуються питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснюють слідчі Львівського районного управління поліції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *