ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Львова затримали водія із перевищеною нормою алкоголю у 14 разів

Аліса Белей

|

У селі Ков’ярі біля Львова патрульні виявили перекинутий у кюветі автомобіль Москвич-403, поруч якого був 64-річний п’яний водій. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

У патрульній поліції Львівщини розповіли, що вночі отримали виклик про ДТП без постраждалих в селі Ков’ярі у Пустомитівському районі Львівської області.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили перекинутий у кюветі автомобіль поруч якого стояв 64-річний львів’янин. Патрульні запропонували порушнику пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Пристрій Drager показав результат 2,77 проміле, що майже в 14 разів перевищує допустиму норму.

На 64-річного львів’янина склали два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. А також, винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом без відповідних документів або відмова їх пред’являти для перевірки) КУпАП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *