ОСТАННІ НОВИНИ

25 груп у «Львівській політехніці» навчаються дистанційно через Covid у студентів

Вероніка Рой

|

У Національному університеті «Львівська політехніка» 25 груп перевели на дистанційне навчання через виявлені випадки коронавірусу у студентів. Про це йдеться на Facebook-сторінці навчального закладу.

Від початку навчального року у «Львівській політехніці» на Covid захворіли 4 науково-педагогічні працівники та 25 студентів. У всіх тести показали позитивний результат. Відповідно 25 академічних груп перебувають на самоізоляції і вчаться дистанційно.

Разом з тим проректор з науково-педагогічної роботи і соціального розвитку Роман Корж зазначив, що у навчальному закладі триває вакцинація викладачів та студентів від коронавірусу.

«У нашому університету вакцинування працівників розпочалося 8 квітня і триває досі. А з 6 серпня почали щепити студентів, яким виповнилося 18 років. Станом на 14 вересня повністю вакцинували 460 студентів, а 182 – отримали одну дозу вакцини. Станом на 13 вересня у політехніці вакциновано 57% науково-педагогічних працівників і 39% інших працівників університету», – каже Роман Корж.

Нагадаємо, новий навчальний рік практично усі вищі навчальні заклади Львова розпочали у звичному режимі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *