ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня відбудеться Lviv Eco Forum: програма

Ольга Денисяка

|

Наступного тижня, 23-25 вересня, у Львові відбудеться Lviv Eco Forum 2021. Впродовж трьох днів місто перетвориться на екологічну столицю України і стане майданчиком для обговорення найактуальніших та найгостріших екологічних питань. Зокрема, другий день форуму буде присвячений поводженню з відходами. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Через рік після вимушеної перерви, у зв’язку із пандемією Covid-19 та карантином, Lviv Eco Forum повертається. Метою цьогорічного Форуму є сприяння обміну досвідом між країнами та налагодження ефективного діалогу з учасниками водного ринку, презентація шляхів розвитку суспільства, що знижує свій негативний вплив на довкілля, зменшуючи використання ресурсів та відходів, керуючись принципами сталого розвитку.

За словами директора ЛКП «Зелене місто» Тараса Калужного, упродовж другого дня форуму говоритимуть про важливість управління відходами, зокрема організацію роздільного збору органіки, досвід налагодження системи поводження з ТПВ.

«Заплановані виступи провідних спеціалістів, експертів галузі та обмін досвідом щодо сучасних систем поводження з твердими побутовими відходами. До участі в форумі також запрошені представники міської влади, громадського сектору, екологічні ініціативи та лідери громадської думки. Форум стане майданчиком для передачі досвіду та розробки спільних дій щодо створення сучасної системи управління відходами для України на прикладі Львова», – зазначає посадовець.

Для реєстрації на участь у заходах другого дня необхідно надіслати свої дані на адресу: [email protected].

Цьогоріч форум буде відбуватися на двох платформах – у ресторанному комплексі Park. Art of Rest та у великій сесійній залі ЛМР (пл. Ринок, 1, каб. 202).

Також у суботу, 25 вересня, усіх охочих запрошують на Фестиваль води та день відкритих дверей ЛМКП «Львівводоканал» (вул. Зелена, 64), що присвячені 120-річчю підприємства.

Програма форуму:

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *