ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують долучитись до висадки дерев

Аліса Белей

|

Цієї осені у Львові планують висадити понад 2800 дерев. До висадки запрошують долучитись усіх охочих мешканців та підприємців. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Осінню у Львові планують посадити 2843 дерева, на них вже виділили кошти. Близько 100 місць для висадки дерев визначили для потенційних спонсорів.

«Зазвичай це найцентральніші місця, такі, як проспект Свободи, наприклад, бо там потрібно замінити багато дерев, тому що під час буревію чимало дерев постраждало, особливо на площі Івана Підкови та вздовж лінії тролейбусу.

Так само окремою важливою акцією є посадка меморіального парку Героїв АТО, який буде в парку «Боднарівка», якраз безпосередньо перед військовою частиною на Стрийській-Рубчака», – зазначила керівниця управління екології та природних ресурсів Олександра Сладкова.

Усіх охочих посадити дерево запрошують зголошуватись та заповнювати форму за цим посиланням.

Також, у місті планують запустити проєкт «Родинне дерево», аби при народжені дитини мешканці могли на її честь посадити дерево. Для того, аби взяти участь у проєкті, необхідно до 1 жовтня 2021 заповнити цю форму.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *