ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янина викрили на зберіганні боєприпасів та елементів вибухівки

Наталя Дуляба

|

У Львові затримали 52-річного мешканця, який зберігав у себе вдома купу боєприпасів та комплектуючих до вибухівки. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався у суботу, 11 вересня, у Львові. Правоохоронці виїхали на виклик щодо домашнього насильства, а натрапили натомість на боєприпаси й елементи вибухівки.

В один із будинків на вул. Левицького поліцейські приїхали, оскільки заявник поскаржився на 31-річного домашнього тирана. Виявивши боєприпаси, на місце викликали слідчо-оперативну групу та вибухотехніків.

Під час невідкладного обшуку у квартирі правоохоронці виявили та вилучили комплектуючі до зброї, набої різних калібрів, магазин до вогнепальної зброї, запали до гранат, корпуси гранат, підривачі, елекродетонатори, порохові заряди та ємності з речовиною, схожою на порох, та ножі. Усе це скерували на експертне дослідження.

Встановлено, що боєприпаси належать 52-річному власнику квартири. Його вже затримали.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від 3 до 7 років позбавлення волі.

Наразі триває слідство, поліцейські встановлюють походження боєприпасів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *