ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі загинули двоє українців, ще десятеро – поранені

Аліса Белей

|

У суботу, 11 вересня, російські збройні формування 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті ворожого вогню двоє українських військовослужбовців загинуло – вони дістали вогнепальні поранення, несумісне з життям. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі ООС.

Ще дев’ятеро військовослужбовців дістали поранення, ще один – бойове травмування. Стан здоров’я трьох захисників – середньої тяжкості, інших – задовільний.

У напрямку Новогнатівки російські найманці стріляли з заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм.

Крім того, ворог здійснив численні обстріли в районі Верхньоторецька з артилерії 122-го калібру.

В районі Золотого-4 окупанти відкривали вогонь по позиціях українських захисників з ручних протитанкових гранатометів, підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

У районі Старогнатівки бойовики застосували станкові протитанкові гранатомети.

Поблизу Талаківки та Нью-Йорка російські найманці вели прицільний вогонь з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.

Також зазначається, що в районі населеного пункту Нью-Йорк окупанти скинули міни 82-го калібру за допомогою безпілотного літального апарату.

У районі Причепилівки ворог застосував гранатомети різних систем та міномети 120 калібру. З гранатометів різних систем і стрілецької зброї бойовики обстріляли Водяне на Приазов’ї.

Позиції поблизу Новоолександрівки потрапили під обстріл з великокаліберних кулеметів. Крім того, на Донеччині було два прольоти ворожих БПЛА типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *