ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові знову курсує маршрутка №57. Графік руху

Аліса Белей

|

З п’ятниці, 10 вересня, у Львові відновили роботу автобусного маршруту №57. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Як поінформував керівник ЛКП АТП-1 Орест Хамула, на маршруті №57, який сполучає вул. Польову з вул. Максимовича (Онколікарня), працюватимуть 4 автобуси середнього класу.

Графік руху:

«З п’ятниці, зважаючи на звернення мешканців, відновлюємо роботу автобусного маршруту №57. Це соціальний маршрут і потребує дофінансування. Тож із цим питанням звертатимемось до міської ради», – розповів Орест Хамула.

Зазначимо, з 9 вересня додано дві маршрутки №47, які курсують за маршрутом Рясне – Пасічна – Сихів. Відтак, на маршруті курсує великі 24 автобуси.

Нагадаємо, автобусний маршрут №57 почав курсувати з червня 2019 року. У березні 2020, у зв’язку з карантином, перестали курсувати більшість приватних і декілька комунальних маршрутів.Тому роботу маршруту №57 було тимчасово призупинено.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *