ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді розповіли, чи переходитимуть школи Львова на дистанційне навчання

Вероніка Рой

|

Школи Львова й надалі працюватимуть наживо – про перехід на повноформатне дистанційне навчання наразі не йдеться. Про це повідомила головна освітянка Львова Зоряна Довганик.

За її словами, школи Львова наразі працюють у звичному режимі. Також у місті триває вакцинація працівників закладів освіти

«Ми продовжуємо навчання в очному режимі. Також постійно відбувається вакцинація працівників шкіл та дитсадків нашого міста. Є великий запит на вакцинацію, зокрема цього тижня ми вже мали багато випадків, коли організовували масові щеплення в закладах освіти. Наступного тижня у нас запланована масова вакцинація педагогічних працівників впродовж декількох днів», – цитує начальницю управління освіти пресслужба ЛМР.

Вона також додала, що на сьогодні Covid-19 підтверджений в 11 працівників закладів освіти та 19 школярів. Відтак, 14 класів шкіл Львова навчаються з використанням дистанційних технологій.

Нагадаємо, у разі запровадження «жовтої», «помаранчевої» або «червоної» зон, офлайн-навчання у навчальних закладах можливе лише за умови вакцинації від 80% його персоналу. В іншому випадку навчання проводять онлайн.

Львівщина, зокрема, вже готується до переходу на дистанційне навчання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *