ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському трамваї контролер вдарив пасажира. У «Львівелектротрансі» відреагували

Вероніка Рой

|

У вівторок, 6 вересня, у львівському трамваї №6 виник конфлікт між пасажирами та контролерами, який переріс у шарпанину. В ЛКП «Львівелектротранс» пообіцяли провести службову перевірку через ситуацію, що виникла на трамвайному маршруті.

Видання «Діло» пише, що один з контролерів вдарив пасажира, який спершу намагався словесно захистити жінку без квитка, а згодом хотів вийти на своїй зупинці із транспорту.

«Хто не мав квитків, то передавав гроші до водія, зокрема, ця жінка. Але у неї ще залишились ще гроші у руці і контролери подумали, що вона не передала. У грубій формі один із контролерів почав у людини вимагати 200 грн штрафу. Коли люди передали їй квиток від водія, я його зразу закомпостувала і передала. Вони вирвали з її рук цей квиток. В цей час на наступній зупинці почали виходити люди і мужчина попросив його пропустити. А контролер взяв і його вдарив, сказавши, що можна виходити на інші двері», – розповіла очевидиця інциденту Марія Малетич.

Згодом в ЛКП «Львівелектротранс» відреагували на інцидент. Як повідомив начальник відділу контролю комунального підприємства Володимир Кілко , у контролера, який здійснював перевірку проїзних документів взято пояснення.

За його словами, він виявив пасажирку без квитка та попросив оплати штраф, відповідно до правил користування міським електричним транспортом. Проте інші громадяни почали за неї заступатися, спровокувавши конфліктну ситуацію.

«Станом на сьогодні, в ЛКП «Львівелектротранс» за фактом ситуації у трамваї призначена службова перевірка. Підприємство звернулося з цього приводу у Львівське районне управління поліції, яке проведе перевірку та надасть правову оцінку цій ситуації. Закликаємо мешканців завчасно купувати проїзні документи, компостувати у доступний спосіб та дотримуватися встановлених правил», – зазначив Володимир Кілко.

У «Львівелектротрансі» нагадують, що з видами оплати проїзду можна ознайомитися на офіційному сайті підприємства у рубриці «Квитки» . А для звернень та пропозицій працює щоденна безкоштовна «гаряча» лінія ЛКП «Львівелектротранс» за номером 0-800-300-055 та e-mail: [email protected] .

Нагадаємо, Львівський портал розповідав про те, як не стати «цапом-відбувайлом» для контролерів. Детальніше про це читайте за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: Діло

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *