ОСТАННІ НОВИНИ

Серійного злодія із Дрогобича запроторили на 5 років за ґрати

Наталя Дуляба

|

Суд виніс вирок 30-річному зловмиснику, який у Дрогобичі обкрадав квартири, гаражі та навіть намагався «обчистити» церкву. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Йдеться про 30-річного дрогобиччанина, який вже був неодноразово судимим. Встановлено, що він регулярно вчиняв майнові злочини, «спеціалізувався» в основному на крадіжках із квартир, гаражів та інших нежитлових приміщень.

Крім цього, торік у липні зловмисник серед ночі проник у катедральний собор Пресвятої Трійці у Дрогобичі і намагався поцупити 18 тисяч гривень. Скоїти задумане йому не вдалось, оскільки злодія спіймали на «гарячому» священнослужителі.

Загалом фігурант справи накрав на понад 140 тисяч гривень.

За цими фактами було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.15, ч.3 ст.185, ч.2 ст.190 (крадіжки та шахрайство) ККУ. Нещодавно суд визнав обвинуваченого винним та призначив покарання – 5 років і 3 місяці тюрми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *