ОСТАННІ НОВИНИ

У ДТП на трасі Київ–Чоп згорів дотла міжнародний пасажирський автобус

|

На Житомирщині поліція з’ясовує обставини ДТП за участі міжнародного автобуса, який після зіткненням із автовозом згорів вщент. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДСНС України у Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у суботу, 4 вересня, о 04.20 год на 177 км автодороги Київ – Чоп у Пулинській територіальній громаді.

Після зіткнення з автовозом автобус загорівся. Внаслідок події 1 людина загинула та 11 звернулися за медичною допомогою.

На місце події працює слідчо-оперативна група.

Попередньо встановлено, що водій автобуса «Neoplan”», 30-річний житель Миколаївської області, який здійснював рейс з Польщі до Маріуполя, допустив зіткнення з автовозом під керуванням 40-річного жителя Запоріжжя.

Після зіткнення виникло загоряння автобуса. У ньому знаходились 25 пасажирів, усі українці. Унаслідок події загинув другий водій «Неоплана», який у момент зіткнення відпочивав та щонайменше 11 пасажирів, зазнали тілесних ушкоджень.

Триває з’ясування усіх обставин трагедії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *