ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові бригада «швидкої» успішно прийняла домашні пологи

Наталя Дуляба

|

Бригада швидкої допомоги, приїхавши на виклик у Львові, успішно прийняла пологи у 40-річної жінки. Про це Львівському порталу повідомила речниця обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф Тетяна Андрєєва.

Випадок стався у Львові у четвер, 2 вересня. На лінію «103» об 11:12 год. зателефонувала 40-річна вагітна жінка і попросила допомоги, оскільки у неї відійшли води.

На місце негайно прибула «швидка», однак часу на те, аби доставити вагітну у лікарню, вже було обмаль. Тому бригада у складі лікаря й фельдшерки вирішила приймати домашні пологи.

Пологи пройшли успішно, медики допомогли з’явитись на світ доношеному, здорову немовляті. Із породіллею все гаразд, жінка почувається добре. По народженню її з дитиною відразу відвезли у пологовий будинок на вул. Раппопорта.

Цією історією також поділився у Facebook чоловік фельдшерки Світлани Кузьмич. Він опублікував фото, на якому його дружина тримає новонароджене немовля.

«Той момент, коли твоя дружина – молодець. Швидка допомога, чергування, прийом пологів на виклику – такі люди варті поваги. Працювати на “швидкій” – це екстрим, це подвиг», – прокоментував Сергій Кузьмич.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook Сергія Кузьмича

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *