ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині стартував чемпіонат Сухопутних військ із воєнізованого кросу

Ольга Денисяка

|

На базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочався чемпіонат Сухопутних військ ЗС України з воєнізованого кросу на 3 кілометри зі стрільбою та метанням гранати. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Академії сухопутних військ.

Обслуговують змагання офіцери та викладачі кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту Національної академії.

Як розповів начальник відділу фізичної підготовки Управління підготовки у ВВНЗ та НЦ Командування підготовки КСВ ЗСУ полковник Владислав Суспо,  за умовами вправи військовослужбовці повинні пробігти з автоматом Калишникова та бойовим комплектом три кілометри, після чого виконати стрільбу з коліна (дається три патрони) і кинути дві гранати в коридорі 10-40 метрів. Якщо учасник змагань не влучає гранатою у визначену площину, то до його загального залікового часу додається 50 штрафних секунд. Переможців у воєнізованому кросі визначать уже сьогодні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: АСВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *