ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині домашній насильник мало не вбив зятя

Вероніка Рой

|

Поліцейські затримали 57-річного жителя Львівщини, який під час сварки підрізав кухонним ножем свого зятя. Зловмисник раніше притягувався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство. Про Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Інцидент трапився 1 вересня близько 01:00 год. в одному з сіл Львівського району. За даними поліції, між 57-річним мешканцем села та його 34-річним зятем виник конфлікт. Згодом сварка переросла у шарпанину та бійку. У результаті, старший чоловік кілька разів вдарив молодшого ножем.

Потерпілого госпіталізували до лікарні та діагностували у нього «колото-різані рани черевної стінки та проникаюче поранення черевної порожнини».

Після скоєного зловмисник втік. Проте правоохоронці розшукали чоловіка та затримали його. Також встановили, що він вже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство, яке вчиняв до своєї дружини та доньки.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання –  позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: прокуратура, поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *