ОСТАННІ НОВИНИ

Напав через корову: на Львівщині пенсіонерка звинуватила старосту села у побитті

Вероніка Рой

|

73-річна жінка села на Львівщині звинуватила старосту села у побитті. Чоловік напав на пенсіонерку через те, що її корова паслася на шкільному стадіоні. Наразі поліцейські встановлюють обставини події.

Як повідомляє ТСН, на 73-річну бабусю напав староста одного із села у колишньому Сколівському районі. Конфлікт стався через корову, яка зайшла на шкільний стадіон. Це, за словами потерпілої Христини Бугринець, і не сподобалося старості села.

«Почав мене бити. Бив так, що поламав ту палицю. Голова болить сильно, він мене вдарив палкою два рази по голові», – розповідає пенсіонерка.

У жінки множинні садна тіла, перелом кисті, а також підозра на струс головного мозку.

Побиту жінку після інциденту прихистила продавчиня сільської крамниці. Вона й викликала поліцію.

Журналісти намагалися зустрітися із старостою села. Проте він на зустріч не з’явився, а телефон вимкнув.

Конфлікт між жінкою і старостою бачили сусіди, але вони відмовилися давати свідчення.

Львівському порталу у пресслужбі Нацполіції Львівщини підтвердили інформацію про інцидент. Там поінформували, що випадок трапився ще минулого тижня. У поліції відкрили кримінальне провадження.

«Жінка заявила, що її побив із мешканців села. Наразі розпочато досудове розслідування. Призначено експертизи, також встановлюємо усі обставини події», – повідомили у поліції.

За даними Zaxid.net, напав на жінку староста села Криве Богдан Габрусь. Голова Козівської територіальної громади, куди входить село, Василь Щекун заявив, що громада проводить своє службове розслідування щодо інциденту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: скріншот з сюжету ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *