ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах 45-річний чоловік зарізав свою матір

Дарина Романишин

|

У неділю, 29 серпня, у Бродах затримали чоловіка, який вбив свою матір. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Так, 29 серпня близько десятої години мешканці одного з багатоквартирних будинків у Бродах звернулися до поліції із повідомленням про підозрілого чоловіка, який поводиться неадекватно.

Правоохоронці, прибувши на місце події, виявили у під’їзді особу, про яку йшлось у повідомленні – 45-річного мешканця будинку. На його одязі поліцейські побачили сліди крові, а у квартирі, де він проживав, виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

За даними правоохоронців, загиблою виявилася 67-річна мешканка квартири, матір чоловіка, який поводився неадекватно. Причиною смерті жінки стало ножове поранення в ділянці шиї. Також встановлено, що до вбивства жінки причетний її син.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий відповідно до ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Наразі триває досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *