ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зловили 21-річного закладчика наркотиків

Ольга Денисяка

|

19 серпня у Франківському районі Львова поліція затримала 21-річного закладчика наркотиків з Запорізької області. Тепер хлопцеві загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

19 серпня близько 19:30 год. на вулиці Янева у Львові правоохоронці помітили чоловіка, який поводився підозріло. Поліцейські встановили особу перехожого – ним виявився 21-річний мешканець Запорізької області. З собою він мав більше 30 згортків та зіп-пакет з речовинами, схожими на наркотичні.

Окрім згортків, які зловмисник мав при собі, поліцейські виявили неподалік 4 так звані «закладки» з наркотичними речовинами, а також ще 10 таких самих «закладок», які він встиг викинути, помітивши правоохоронців. Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

Слідчі відкрили кримінальну справу за збут наркотиків ( ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від чотирьох до восьми років.

Зловмисника затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину та осіб, які можуть бути причетними до протиправної діяльності затриманого.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *