ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на фестиваль фольклору «Етновир»

Дарина Романишин

|

Із п’ятниці по неділю, 20-22 серпня, у Львові триватиме фестиваль фольклору «Етновир». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської облдержадміністрації.

Свято відбудеться в палаці Потоцьких та на площі Музейній – там розмістять малу сцену для виступу оркестрів народних інструментів.

У рамках фестивалю відбудуться виступи ансамблів, паради учасників головними вулицями міста, показ народних костюмів, вечори дружби й танцювальні майстер-класи.

Цьогоріч на «Етновир» запрошені танцювальні міжнародні колективи з Чорногорії, Сербії, Туреччини, Венесуели й Таїті. Усі вони готують хореографічні виступи, покази національних костюмів та сувеніри своїх країни.

Так, 20 серпня о 18:30 год. відбудеться марш-парад усіх учасників фестивалю центральними вулицями міста від площі Ринок до Палацу Потоцьких. І вже о 19:00 год. на головній сцені у Палаці Потоцьких відбудеться урочисте відкриття фестивалю.

Хедлайнером стане хор ім. Г. Верьовки. Вони виступатимуть 21 серпня у супроводі живого оркестру і танцювальної групи.

Початок концертних програм – щодня о 18:00. Вхід на всі події фестивалю вільний.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *