ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні затримали чоловіка, який стріляв у ресторані на площі Ринок

Дарина Романишин

|

У середу ввечері, 18 серпня, патрульні спіймали 39-річного львів’янина, який заради розваги в одному із закладів харчування тричі вистрілив з пістолета на площі Ринок у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

За словами чоловіка, який звернувся з цим повідомленням до поліції, невідомий здійснив три постріли з предмету схожого на пістолет і пішов вул. Краківською.

Екіпаж поліції затримав чоловіка біля пам’ятника Данилові Галицькому. Він сказав, що має стартовий пістолет з холостими набоями. Чоловік додав, що здійснив постріли для виготовлення контенту в соцмережі та розповів, що вживав алкоголь.

Ніхто з осіб, які були поруч, не постраждав.

Поліцейські встановили, що чоловік зараз проходить у справі за ч. 4 ст. 296 (хуліганські дії вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Чоловіка затримали відповідно до ст. 208 (затримання уповноваженою особою) КПК України. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *