ОСТАННІ НОВИНИ

У спортивно-оздоровчому комплексі в Хирові отруїлися 17 дітей

Вероніка Рой

|

До інфекційного відділення Самбірської центральної районної лікарні госпіталізували 17 дітей, які отруїлися у спортивно-оздоровчому комплексі «Layar Palace», який знаходиться у місті Хирів. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

17 серпня близько 22:30 год. до Самбірської центральної районної лікарні поступили шестеро жителів Кривого року віком 13 – 15 років з попереднім діагнозом «харчова токсикоінфекція». Діти цього ж дня харчувалися у спортивно-оздоровчому комплексі «Layar Palace», який розташований у місті Хирів Самбірського району.

Проте станом на 06:00 год 18 серпня кількість пацієнтів, які поступили з отруєнням до Самбірської ЦРЛ, зросла до 17 осіб.

Як уточнила головна санітарна лікарка Львівщини Наталія Іванченко, до лікарні з отруєнням потрапили 17 дітей віком від 9 до 15 років. Хворі здебільшого є спортсменами різних секцій.

«Стан хворих – середньої важкості. Скарги на підвищення температури тіла, нудоту, блювоту та пронос, болі в животі, виражену загальну слабість. Фактори інфікування встановлюються. Потерпілим в КНП СМР « Самбірська центральна районна лікарня» проводиться комплекс лікувально-діагностичних міроприємств, надається необхідний обсяг медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів», – написала Наталія Іванченко.

Вона додала, що сьогодні у спортивно-оздоровчому комплексі «Layar Palace» проводять перевірку працівники Держпродспоживслужби у Львівській області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *