ОСТАННІ НОВИНИ

Кращі дитячі тренери Львова можуть отримати по 25 тисяч. Як взяти участь у конкурсі?

Вероніка Рой

|

З понеділка, 16 серпня, у Львові стартує документів на участь у конкурсі за програмою «Дитячий тренер» на 2021 рік. 100 кращих тренерів міста можуть отримати від міста одноразову грошову винагороду у розмірі 25 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Програма «Дитячий тренер» на 2020-2023 роки – це конкурс на здобуття одноразової грошової винагороди спортивними тренерами з офіційно визнаних в Україні видів спорту, які працюють із дітьми та молоддю віком до 18 років на території м. Львова.

100 кращих тренерів міста отримають одноразову грошову винагороду у розмірі 25 тис. грн. Прийом документів на участь у конкурсі стартує вже 16 серпня і триватиме до 15 вересня..

Серед критеріїв, по яких будуть визначатися переможці програми, основними є такі як: вища профільна освіта тренера за спеціалізацією фізична культура і спорт, кількість дітей та секцій, з якими працює тренер, а також участь і перемога вихованців тренера в офіційних змаганнях.

Для участі у програмі кандидатам необхідно подати такі документи:

  • Заява на участь у програмі.
  • Завірені копії всіх сторінок паспорта громадянина України.
  • Завірена копія ідентифікаційного коду.
  • Заповнена та завірена кандидатом таблиця відповідно до критеріїв та розподілу балів, визначених додатком 2 до програми.
  • Графік навчально-тренувальних занять на 2021 рік.
  • Інші підтверджуючі документи згідно з додатком 2 до програми. (Протоколи змагань за 2020 рік).

З умовами програми та переліком документів  можна ознайомитися за посиланням або за номером (297-58-74, управління  спорту ЛМР).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *