ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янина втретє за рік спіймали п’яним за кермом мотоцикла

Дарина Романишин

|

У вівторок, 10 серпня, у Львові затримали п’яного мотоцикліста, якого вже двічі притягували до відповідальності за їзду напідпитку. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Так, 10 серпня на вул. Стрийській у Львові мотопатруль помітив мотоцикл Mustang без номерних знаків, пасажирка якого їхала ще й без без шолому.

Транспортний засіб зупинили, а у керманича одразу помітили ознаки сильного алкосп’яніння. Пристрій Drager показав 1,82 проміле алкоголю у крові 45-річного чоловіка.

На львів’янина-порушника склали протокол за ч. 3 ст. 130 (особа, яка двічі впродовж року притягалася до відповідальності за керування транспортним засобом в стані сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також чоловік був двічі позбавлений водійських прав і їхав за кермо нетверезим, тому на нього винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП. Штраф – 20 400 грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *