ОСТАННІ НОВИНИ

Троє молодих львів’ян травмувалися в ДТП на Стрийщині

Вероніка Рой

|

У четвер, 5 серпня, на трасі Київ-Чоп біля села Тростянець, що на Стрийщині, автомобіль «Форд» злетів у кювет та перекинувся. У результаті аварії постраждали двоє людей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

ДТП сталася на автодорозі Київ – Чоп неподалік села Тростянець Стрийського району. За даними поліції, водій автомобіля «Форд», 35-річний мешканець Львова, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані троє пасажирів – 22-річний хлопець та двоє підлітків віком 15 і 16 років. Усі постраждалі – львів’яни.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *