ОСТАННІ НОВИНИ

Перемога у тендері на 1 млн грн: керівника відділу «Львівської залізниці» спіймали на хабарі

Дарина Романишин

|

Начальнику одного із структурних підрозділів «Львівської залізниці» оголосили підозру за отримання хабара у розмірі 53 тис грн. За домовленістю, киянин мав би виграти тендер на 1 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Начальнику одному з відділів «Львівської залізниці» повідомили про підозру за фактом одержання неправомірної вигоди, а також мешканцю Києва за фактом надання хабара службовій особі.

За даними слідства, чоловік надав службовцю 53 тис грн. Натомість він мав посприяти тому, щоб державне підприємство та товариство договору надало запасні частини до тепловоза на суму понад 1 млн грн. Також, за домовленістю, не мало б виникати перешкод під час приймання товару та виконання інших умов договору.

За результатами обшуків за місцем діяльності товариства, вилучено документацію, банківські картки, мобільні телефони, комп’ютерну техніку та інші речі, які мають значення для досудового розслідування.

Наразі тривають слідчі дії. Підозрюваним обирають запобіжні заходи. Службовця залізниці відсторонили від займаної посади.

Перевіряють, чи працівники Укрзалізниці або постачальники товару причетні  до вчинення кримінального правопорушення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська обласна прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *