ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій без прав здійснив потрійну ДТП та перекинувся на дах

Дарина Романишин

|

У Львові п’яний 36-річний водій Opel Astra вчинив ДТП на вул. Головатого через півтори години після отримання протоколу за кермування у нетверезому стані. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

У вівторок, 3 серпня, близько 22:00 год., на вул. Городоцькій у Львові патрульні зупинили львів’янина, який порушив правила дорожнього руху. У чоловіка виявили ознаки алкосп’яніння. Від перевірки він відмовився. Патрульні склали на нього протокол за те, що він двічі протягом року кермував у стані сп’яніння.

Поліцейські з’ясували, що чоловік позбавлений права керування транспортними засобами, тому також винесли постанову за кермування без водійських прав.

Вже через півтори години патрульні зафіксували ДТП на вул. Головатого, за участі цього ж чоловіка. Він, водій Opel Astra, зіткнувся з Volkswagen та припаркованим Skoda.

Відео: Ігор Зінкевич

Від удару автомобіль винуватця перекинувся на дах. Чоловік отримав аналогічні адмінматеріали. Також винесли постанову за ч. 4 ст. 126, за кермування без водійських прав та протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що призвело до ДТП) КУпАП.

Фото: патрульна поліція Львівщини

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *