ОСТАННІ НОВИНИ

Алла Черкасова: «Я була налаштована боротися до останньої крові»

Вероніка Рой

|

Львів’янка Алла Черкасова, що стала бронзовою призеркою Олімпійських ігор в Токіо із вільної боротьби про емоції від здобутої нагороди:

«Враження від свого виступу чудові, адже привезу в Україні довгоочікувану медаль. Якби все вдалося, мала б золоту нагороду. У сутичці з американкою допустила кілька помилок, які коштували мені дуже дорого. Але насправді я дуже вдячна Богові за цю бронзову медаль, оскільки багато сильних дівчат залишилися поза п’єдесталом.

Це була мрія мого життя і, щоб її здійснити, я працювала 18 років. Останні два роки були особливо складними для мене. Для мене це остання Олімпіада.

У мене в арсеналі є декілька прийомів, які я готувала роками. Їх складно зробити суперницям, які тебе знають. З японкою я раніше не зустрічалася, тому вона не знала моєї боротьби. Мені вдалося провести прийом і покласти її на туше. Хоча я була налаштована боротися до останньої крові».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Джерело: управління спорту Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *