ОСТАННІ НОВИНИ

Продовжили проєкт розбудови на кордоні з Польщею на 100 млн євро

Ольга Денисяка

|

Уряд відтермінував кінцеву дату укладання контрактів із польськими компаніями для виконання робіт до 31 грудня 2022 року – йдеться про міжурядовий проєкт у 100 мільйонів євро для розбудови доріг та митниці. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Міністерства фінансів.

Згідно з проєктом Протоколу кінцеву дату змістили з 31 грудня 2019 року на 31 грудня 2022 року. Це дозволить укласти відповідні контракти та здійснити вибірку на суму 7 млн євро для реконструкції семи відділів прикордонної служби на кордоні України та Польщі.

Кредит надається урядом Польщі на пільгових умовах за відсотковою ставкою 0,15 % річних терміном на 30 років з пільговим періодом 5 років. Іноземний компонент становить не більше 40% вартості контракту.

Зі 100 мільйонів євро контракту 68 млн євро отримує Укравтодор на розбудову доріг до шести пунктів пропуску на кордоні. Ще 25 млн євро – Держмитниця на облаштування пунктів пропуску «Шегені», «Краківець», «Рава-Руська».

Також 7 млн євро отримує Адміністрація державної прикордонної служби на реконструкцію семи відділів прикордонної служби.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *