ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судитимуть працівницю Укрпошти, що привласнила понад 700 тисяч грн

Вероніка Рой

|

До суду скерували обвинувальний акт стосовно 53-річної львів’янки, яка, перебуваючи на посаді заступниці головного бухгалтера Укрпошти, привласнила понад 700 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

Було встановлено, що жінка організувала махінації з коштами, будучи на посаді заступниці головного бухгалтера в компані] поштового зв’язку «Укрпошта».

Львів’янка за допомогою особистого ключа доступу до банківської комп’ютерної системи створювала та засвідчувала завідомо неправдиві документи. Завдяки цим документам вона перераховувала кошти в якості поповнення на свої власні банківські рахунки.

Таким чином обвинувачена привласнила понад 721 тисячу гривень.

До суду скеровано обвинувальний акт щодо 53-річної львів’янки за фактами розтрати, заволодіння чужим майном, несанкціонованої зміни інформації, яка обробляється в автоматизованій системі, а також підробки документів на переказ та їх використанні (ч.5 ст.191, ч.3 ст.362, ч.2 ст. 200 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *