У конкурсі ініціатив карпатських громад перемогли 20 проєктів зі Львівщини. Перелік

Вероніка Рой

|

На Львівщині цьогоріч реалізують 20 проєктів в межах конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської облради.

Зазначимо, цьогоріч з поміж понад 470 поданих заявок у Львівській області відібрано до фінансування 20 проєктів. На їх фінансування витратять майже 5,5 млн грн.

Проєкти будуть фінансуватися за кошти обласного бюджету Львівської області та державного бюджету у рамках проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку».

Проєкти, що перемогли у конкурсі, в основному націлені на подолання наслідків Covid для закладів охорони здоров’я та підприємців, безпеку громад карпатського регіону, історико-культурну спадщину.

Натисніть на зображення для його збільшення

27 липня представники проєктних команд-переможців цьогорічного конкурсу отримали сертифікати на реалізацію проєктів та підписали угоди про співпрацю з Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна».

До слова, проєкт «Карпатська мережа регіонального розвитку» реалізується спільно Міністерством розвитку громад та територій, Закарпатською, Івано-Франківською, Львівською, Чернівецькою обласними адміністраціями та Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» .

Фінансується проєкт за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримки регіональної політики України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *