ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідних на Львівщині поліцейські шукали чотирьох зниклих дітей

Вероніка Рой

|

Протягом вихідних, 17 та 18 липня, на Львівщині поліцейським довелося розшукувати чотирьох зниклих дітей. Наймолодшій зниклій було лише 2,5 роки. Усіх дітей поліцейські оперативно розшукали. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

За два вихідні дні до поліції Львівщини надійшло 4 повідомлення про зникнення дітей.

Так, до поліції звернулася мешканка одного з сіл Львівського району. Вона повідомили про зникнення 2,5-річної онуки. За словами бабусі, вона на короткий час відволіклась, пораючись по господарству,  а в той час дівчинка зникла. Поліцейські, рятувальники, волонтери та небайдужі мешканці розшукали дівчинку за 5 кілометрів від дому. Дитина ціла та неушкоджена.

Також у Львові на одному з ринків загубився 4-річний хлопчик, який перебував там разом з мамою. Дитину розшукав спецпризначенець поліції та передав матері. Ще один зниклий, 11-річний хлопець, загубився у центрі Львова, де перебував разом з матір’ю.

Крім цього поліцією розшукано 5-річного хлопця, який відпочивав разом з батьками у місті Сколе. Батьки відволіклися і не помітили, як дитина зникла.

Правоохоронці закликають батьків: спілкуйтеся із своїми дітьми, дбайте про них, а малих діток не залишайте без нагляду навіть на короткий час. Якщо ж ваша дитина зникла, негайно телефонуйте на оперативну лінію 102 або звертайтеся у найближчий відділ поліції. Не гайте часу – важлива кожна хвилина!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *