ОСТАННІ НОВИНИ

Рада призначила нового міністра внутрішніх справ

Ольга Денисяка

|

Верховна Рада підтримала призначення Дениса Монастирського на посаду міністра внутрішніх справ України. За відповідне рішення проголосували 271 народний депутат, передає Львівський портал.

Під час виступу в Раді Монастирський заявив, що є членом команди президента та прозвітував про роботу правоохоронного комітету Ради, який він очолює.

За словами Монастирського, серед його пріоритетів на посаді буде боротьба з організованою злочинністю, злодіями у законі та наркотиками. Також він запевнив, що сприятиме розвитку патрульної поліції, безпеці дорожнього руху та розвитку прикордонної служби.

Що відомо про Дениса Монастирського?

Як зазначає рух «Чесно», 41-річний Денис Монастирський є депутатом від «Слуги народу» і головою комітету ВР з питань правоохоронної діяльності.

Він закінчив юридичний факультет Хмельницького університету управління та права та працював юристом у компанії «Hillmont Partners», «Global Ties KC», ТОВ «Лігал Консалтинг» тощо.

У 8 скликанні Верховної Ради Монастирський був помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата Антона Геращенка. Своєю чергою, Антон Геращенко – один із найближчих соратників Арсена Авакова, його заступник у МВС.

Згідно з аналітикою руху «Чесно», станом на 24 липня 2020-го року Монастирський одним із народних депутатів, хто подав найбільше законодавчих ініціатив.

Нагадаємо, 13 липня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков написав заяву на звільнення з посади міністра внутрішніх справ, яку він обіймав 7 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *