ОСТАННІ НОВИНИ

17 липня через мотофест у Львові перекриють рух

Дарина Романишин

|

Цієї суботи, 17 липня, у Львові пройде фестиваль мотоциклістів. Через це у місті ситуативно перекриватимуть рух. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

У суботу, 17 липня, власники мотоциклів Harley-Davidson зберуться о 13:00 год. на площі Ринок. Вже о 14:00 год. колона здійснить святковий проїзд містом, за маршрутом якого буде здійснюватися ситуативне перекриття руху.

Передбачений маршрут: центр – вул. Липинського – кільцева дорога – Винники – вул. Тракт Глинянський – вул. Богданівська – вул. Старознесенська.

На події зберуться мотоклуби Львова та України, а також локальні підрозділи H.O.G. із Польщі, Словаччини, Австрії, Угорщини, Білорусі та Прибалтики. Таким фестивалем мотоциклісти відсвяткують річницю створення H.O.G. West Chapter Ukraine.

Додвідково: Harley Owners Group (H.O.G.) – міжнародне об’єднання власників мотоциклів Harley-Davidson, засноване у 1983 році в США. Кількість учасників становить більше 1 мільйона.

West Chapter Ukraine – локальний підрозділ H.O.G., зареєстрований в червні 2020 року. Географія – Львів та Західна Україна. Кількість учасників – 20.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *