ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали викрадачів людини

Андрій Котенський

|

На Львівщині затримали угрупування, що напало на жителя Борислава, побили його і силоміць вивезли у ліс, вимагаючи повернути неіснуючий борг. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Поліції Львівщини.

За даними правоохоронців, 11 липня близько 23.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Коваліва у місті Борислав невідомі чоловіки напали на місцевого мешканця, побили його, силоміць посадили в автомобіль, після чого поїхали у невідомому напрямку.

Аби затримати зловмисників було введено спецоперацію.

Протягом 30 хвилин, правоохоронці розшукали чоловіка, на якого був вчинений напад – 20-річного жителя Борислава. Хлопець повідомив, що зловмисники повезли його у лісовий масив, побили, вимагаючи повернути неіснуючий борг, після чого поїхали. Він зумів самостійно вийти з лісу у місто Трускавець, де його і виявили поліцейські.

Як встановили правоохоронці, до вчинення злочину причетні жителі Трускавця та Львова віком 30 та 38 років, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів, зокрема, грабежів та розбоїв. Зловмисники вже затримані, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Також поліцейські розшукали автомобіль-таксі «Ауді», яким скористались нападники.

За фактом нападу і викрадення людини відкрили кримінальне провадження. Нападникам загрожує до п’яти років або позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *