Україна виходить в 1/4 Євро-2020

Андрій Котенський

|

Збірна України з футболу в овертаймі зуміла обіграти команду Швеції та вперше в історії вийшла в 1/4 Чемпіонату Європи, передає кореспондент Львівського порталу.

Гра проходила в напруженій боротьбі. На 27-й хвилині поєдинку Україна вийшла уперед. Після пасу Андрія Ярмоленка Олександр Зінченко замкнув м’яч у сітку воріт збірної Швеції.

Під кінець тайму Україна втратила перевагу. Еміль Форсберг пробивав з-за меж штрафного майданчика і м’яч рикошетом влетів у кут воріт українців.

У другому таймі шведи розпочали гру набагато впевненішими, проте гольові моменти мали обидві команди. Ближче до завершення основного часу гра вирівнялася і стала більш обережною.

На 97-й хвилині Маркус Даніельсон прямою ногою поцілив у коліно Артему Беседіну. У підсумку наш нападник не зумів продовжити поєдинок, а шведи залишилися в меншості. Після цього скандинави всіляко намагалися протягнути поєдинок до серії пенальті.

Утім на заключних хвилинах овертайму Україна в більшості таки зуміла дотиснути противника. На 120-й хвилині після подачі від Олександра Зінченка переможний гол головою у ворота шведів забив Артем Довбик.

Відтак Україна сенсаційно пробилася до чвертьфіналу ЧЄ-2020. Наступний поєдинок синьо-жовтих пройде 3 липня у Римі проти збірної Англії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *