ОСТАННІ НОВИНИ

У Стебнику викрили наркоторговця

Ольга Денисяка

|

У Стебнику на Львівщині викрили 27-річного наркоторговця, що збував нарковмісні таблетки. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, раніше судимий 27-річний мешканець міста Стебник неодноразово продавав місцевим мешканцям нарковмісні таблетки «Субітекс».

30 червня за його місцем проживання провели обшук. Відтак правоохоронці виявили та вилучили таблетки «Субітекс», пакети з речовиною, ззовні схожою на амфетамін, кілька десятків нарковмісних рослин, а також 27 тисяч гривень, отриманих від злочинної діяльності. Все вилучене скерували на експертне дослідження.

За даними прокуратури, чоловік збував наркотики бупренорфін. Продаж він здійснював, зокрема неподалік гімназії та дитсадка.

Зловмиснику повідомили про підозру в незаконному збуті наркотичних речовин, вчиненому повторно (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України). Йому загрожує максимальне покарання – позбавлення волі на термін до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *