ОСТАННІ НОВИНИ

За добу на Львівщині горіли п'ять автівок і трактор

Юлія Осим

|

Упродовж доби на Львівщині надзвичайники врятували від знищення вогнем 9 автомобілів. Більшість займань виникли у Львові, також були у Львівському та Стрийському районах. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДСНС Львівщини.

Так, 23 червня о 12:24 рятувальники отримали повідомлення про пожежу у Львові на вулиці Стрийська, 101 в автомобілі Volkswagen Touran. Зазначається, що вогонь знищив моторний відсік автомобіля на площі 1 кв м, крім того, пошкоджено фару та бампер на площі 0,5 кв м сусіднього автомобіля Volkswagen Passat. О 12:43 пожежу локалізували та о 12:54 ліквідували. Два авто вдалося врятувати.

У той же день о 21:25 надзвичайники отримали повідомлення, що у селі Пісочна на Стрийщині горить автомобіль. Вогонь знищив моторний відсік на площі 1 кв м, пошкодив двигун, електропроводку на площі 1 м п та акумуляторну батарею. Автівку врятували. О 21:43 пожежу локалізовано та о 21:51 ліквідовано.

Також о 00:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Боршів Львівського району, де на відкритій території зайнявся трактор «МТЗ – 80». Вогонь знищив кабіну водія, пошкодив акумуляторний відсік та два задніх колеса. О 00:21 вогнеборці локалізували пожежу та о 00:23 ліквідували. Вдалося врятувати трактор та будівлю.

Ще одна пожежа виникла у Львові на вулиці Полуботка, 29 в автомобілі Skoda Fabia. Повідомлення рятувальники отримали о 03:03. У результаті вогонь знищив моторний відсік на площі 1,5 кв м, пошкодив салон на площі 0,5 кв м в автомобілі Skoda Fabia та пошкодив бампер на площі 0,5 кв м сусіднього автомобіля Volkswagen Passat B6. Загалом вдалося врятувати від знищення 5 автівок. Пожежу локалізовано о 03:14 та ліквідовано о 03:18.

У пожежах ніхто з людей не постраждав.

Зазначається, що до ліквідації займань залучалось 5 одиниць спецтехніки та 19 чоловік особового складу.

Причини виникнення займань встановлюють правоохоронні органи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото ГУ ДСНС у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *