ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова троє зловмисників розпилили газ в обличчя та пограбували чоловіка

Вероніка Рой

|

У четвер вночі, 17 травня, на проспекті Свободи у Львові троє зловмисників пограбували чоловіка, розпиливши йому в обличчя речовину з аерозольного балончика. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Близько 2 год. ночі патрульні отримали виклик від перехожого. Він повідомив, що на проспекті Свободи до нього звернувся невідомий, бо став жертвою крадіжки телефона.

Патрульним потерпілий розповів, що особи, з якими він щойно познайомився, заволоділи його мобільним телефоном.

43-річний мешканець Львівщини дав новим знайомим телефон, аби підзарядити батарею. Коли попросив його повернути, зловмисники розпилили йому в лице речовину з аерозольного балончика та втекли.

Потерпілий надав опис двох молодих жінок та чоловіка. Патрульні почали обстежувати прилеглі території і на перехресті вулиць Гнатюка-Січових Стрільців побачили схожих осіб.

18-річна львів’янка на очах патрульного витягнула з сумки телефон потерпілого і кинула на землю. З нею були: раніше судимий 26-річний чоловік та 19-річна молода жінка.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Речові докази вилучили. Потерпілий написав заяву. Підозрюваних у крадіжці супроводили до відділу поліції для встановлення обставин.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *