ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі окупанти дев'ять разів обстріляли позиції ЗСУ, поранено військового

Юлія Осим

|

Упродовж доби 16 червня російські збройні формування 9 разів гатили по українських позиціях. Через обстріли військовий ЗСУ отримав поранення. Про це повідомили на Facebook-сторінці ООС, передає Львівський портал.

Зокрема, два ворожі обстріли зафіксували поблизу Авдіївки – окупанти застосували автоматичні станкові і ручні протитанкові грпанатомети.

Неподалік Зайцевого, Талаківки та Новоселівки ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру.

Також в районі Водяного на Приазов’ї російські загарбники стріляли автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Поблизу Новгородського обстріли по українських позиціях вели із озброєння БМП-1 і ручних протитанкових гранатометів.

Також біля Луганського противник вів прицільний вогонь з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

А неподалік Новотошківського ворог обстріляв з підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

За інформацією штабу ООС, через обстріли окупантів один український військовослужбовець отримав осколкове поранення. Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров’я пораненого – задовільний.

Крім того, станом на ранок 17 червня російські найманці один раз порушили режим тиші. Противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру поблизу Пісків.

Зазначається, що українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Також про всі порушення з боку окупантів Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *