ОСТАННІ НОВИНИ

У Шегинях водій рейсового автобуса «віддав» техніки на чверть мільйона гривень

Юлія Осим

|

Під час в’їзду в Україну з Польщі у водія рейсового автобуса митники виявили незадекларований товар на майже чверть мільйона гривень. Чоловік перетинав кордон у Шегинях, незаконно перевозячи у багажнику електротехніку. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Галицької митниці.

незако

15 червня громадянин України за кермом рейсового автобуса прибув з Польщі у пункт пропуску «Шегині – Медика» смугою руху «червоний коридор». До митного контролю він подав декларацію, де вказувалося про відсутність у нього будь-яких товарів та предметів. Проте у багажному відділенні автобуса виявили незадекларований за встановленою формою товар – навушники, телефони, квадрокоптери, ноутбуки, стабілізатори для камер. Загалом 16 предметів, нових та в упаковках виробника.

Зі слів водія, йому цей товар передали в Польщі та попросили віддати у Вінниці. Про його кількість і вартість йому не повідомили, знав лише, що там «якась електроніка».

За фактом виявлених порушень митних правил складено протокол за ст. 472 МКУ. Товар вилучено, справу скерують до суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото Галицької митниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *