ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'яни – серед призерів веломарафону «Львівська Сотка-2021»

Юлія Осим

|

У суботу, 12 червня, відбувся традиційний веломарафон «Львівська Сотка». Цьогоріч змагалися понад тисячу учасників з усієї України, віком від 12 до 80 років. Львів’яни стали одними із призерів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Веломарафон «Львівська Сотка-2021» зібрав понад більше тисячі велосипедистів з різних регіонів, які долали дистанцію у 100 кілометрів від Сокільників до Брюхович.

Відтак, в абсолюті серед жінок перемогу виборола киянка Ольга Ящук, другою фінішувала одеситка Валентина Петрушенко, а третьою стала львів‘янка Ірина Орлова.

Серед чоловіків в абсолюті перемогу здобув львів’янин Віктор Гузов із результатом 2 години 22 хвилини 54 секунди, срібним призером став Євген Філін, бронза опинилася в Дениса Батюхова, а четвертим фінішував Тарас Дубинець. Усі троє – кияни.

Крім того, нагороди отримали і наймолодші учасники веломарафону. Цього року це 13-річний жовківчанин Станіслав Лещик та 12-річна львів’янка Анастасія Дотик. Найстаршим учасником змагань став 80-річний Геннадій Печенюк.

Зазначимо, що літня «Львівська Сотка» є однією з наймасовіших велоподій в Україні, яку організовує «Lviv Bicycle Club» за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОДА.

«Такі події породжують справжні спортивні традиції. Тих, хто з року в рік їздить «Сотку», надзвичайно багато. Сюди приїжджають, щоб побачити друзів, позмагатись з собою, перевірити, на що здатен. Переконаний, що якби не карантинні обмеження, ми б учора приймали не одну тисячу учасників», – зазначив керівник управління Роман Хім‘як.

Зауважимо, осіння «Львівська Сотка» запланована на 26 вересня

Нагадаємо, 12 червня у Львові проходив веломарафон «Львівська Сотка-2021».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *