ОСТАННІ НОВИНИ

Відбулася IX Всеукраїнська проща медиків до Страдчу

Андрій Котенський

|

У суботу, 12 червня, відбулася IX Всеукраїнська проща медиків до Страдчу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської мерії.

У програмі була Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив єпископ-помічник Стрийської єпархії УГКЦ Владика Богдан Манишин у співслужінні із собором священників, розповідь про Страдецьку гору від пароха храму Успення Пресвятої Богородиці на Страдецькій горі о. Івана Колтуна, а також Хресна Дорога.

До події чисельно долучилися не лише медичні працівники, але й капелани.

Голова Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я с. Севастіяна (Карвацька) підкреслила, що сьогодні своїм ризиком, своєю жертвою та життям, медики рятують Україну. Адже у час війни та пандемії, саме вони – на передовій.

Після спільної молитви та пам’ятних подяк, присутні мали змогу оглянути унікальні монастирські печери Страдецької гори та долучитися до Хресної Дороги, під час якої в особливий спосіб дякували за дар життя. Згодом медики мали час на спілкування та приватну молитву.

Фото: ЛМР

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *