ОСТАННІ НОВИНИ

У Тартаківському палаці стартує туристичний сезон

Андрій Котенський

|

У неділю 13 червня  о 14.00 відбудеться святкове відкриття «Тартаків Fest». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Тартаківський палац – це нова туристична локація Львівщини повного вихідного дня, що отримала право на життя в 2019 році завдяки БФ «Спадщина.УА», БФ «Софос» та місцевій громаді.

Відтоді впродовж літа щонеділі локація відкрита для гостей та пропонує щогодинні екскурсії,  переодягання в костюми-реконструкціі епохи останніх господарів палацу родини Урбанських, дорослу та дитячу анімацію, культурну програму та смачну локальну кухню.

Відкриття третього туристичного сезону стартує вже цієї неділі.

«Цього разу на відкриття ми приготували благодійні ярмарки та майстеркласи від мисткинь Світлани Майстрині, Олесі Львівської, Альбіни Біжу, Галини Данило, виставку-продаж та майстерки гончара Сергія Івашківа і бджоляра Андрія Мандрика», – повідомила місцева координаторка проекту Катерина Дулиш.

Вперше відбудеться благодійна виставка-продаж художника, дизайнера та іконописця Ігора Кухарського. Роботи майстра знаходяться у приватних колекціях України, Німеччини, Франції, Швейцарії, Канади та багатьох інших країнах світу, а іконопис вінчає безліч храмів України. Кульмінацією  вечора стане вогняне шоу та жива музика з Володимиром Сичем.

Графік роботи локації впродовж літа: щонеділі 14:00-23:00.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *