ОСТАННІ НОВИНИ

Зі Львова до Карпат побільшає потягів з веловагонами

Юлія Осим

|

Укрзалізниця збільшує кількість веловагонів у потягах, що прямують до Карпат. Зокрема, зі Львова таких маршрути буде два — до Мукачева та Ужгорода. Про це інформує пресслужба УЗ, передає Львівський портал.

З початком велосезону Укрзалізниця вирішила додати веловагонів у приміськихх електропотягах. Для комфортного перевезення велосипедів такі обладнані спеціальними тримачами.

Відзавтра, 12 червня, почне курсувати електропоїзд № 7001/7002 сполученням Львів — Мукачево — Львів.

Крім того, вже з 5 червня вийшов на маршрут відремонтований поїзд № 829/830 Львів — Ужгород — Львів, який теж став дружнім до велотуристів.

В Укрзалізниці нагадують, що у потягах далекого сполучення та швидкісних перевозити велосипеди наразі можна тільки в розібраному та упакованому вигляді на місцях, передбачених для ручної поклажі.

Натомість цьогоріч капітально відремонтовані приміські електрички облаштовуються велотримачами. Зазвичай це від 8 до 16 місць для велосипедів у головних вагонах. Також з велосипедами вже можна комфортно подорожувати у поїздах, які з 15 березня курсують за маршрутом Святошин — Буча в межах проєкту Kyiv City Express.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *