ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі окупанти поранили українського військового

Наталя Дуляба

|

Протягом четверга, 10 червня, збройні формування Російської Федерації 12 разів порушували режим «тиші» на Донбасі. Внаслідок обстрілів постраждав український захисник. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

Минулої доби противник продовжував ігнорувати режим припинення вогню і обстрілював позиції українських військових біля Шумів, Новгородського, Причепилівки, Водяного, Старогнатівки, Луганського і Пісків.

Бойовики використовували ручні протитанкові й автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Внаслідок ворожих обстрілів один український військовий отримав поранення. Воїну оперативно надали першу допомогу та доправили в медзаклад. Стан його здоров’я – середньої тяжкості.

На таку бойову активність окупантів наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Від початку доби 11 червня російські найманці вже вдвічі відкривали вогонь на Донбасі. Бойових втрат серед українських захисників немає.

Про всі порушення з боку окупантів Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ, застосовуючи встановлений координаційний механізм.

У штабі ООС додають, що українські військовослужбовці контролюють ситуацію на Донбасі і дотримуються режиму припинення вогню.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *